Helsehuset, 1. sal
Hold-an Vej 5, 2750 Ballerup    
Forside Information Privatklinik Øre-næse-halsklinikken Undersøgelse og behandling Operationer Høreapparatbehandling Kontakt
     
topbanner
Forside > Kontakt Print
Kontakt/beligenhed
Speciallæge Alice Walsteds klinik er beliggende på 1. sal i Helsehuset både angående øre-næse- halsklinikken og Ballerup privatklinik . 

Helsehuset er centralt beliggende i Ballerup og er en sidebygning til Ballerup Rådhus med gode parkeringsforhold  (Helsehuset er bygningen helt til venstre når man står på den store parkeringsplads foran Rådhuset).   Der er S-tog forbindelse til Ballerup og gåafstand til Ballerup Rådhus/ Helsehuset. Der kører flere busser direkte til Rådhuspladsen foran Helsehuset. Se i øvrigt krakkort. 

HANDICAPADGANG

Klinikken er handicapvenlig og tilgængelig for patienter i kørestol. De bedes i forbindelse med tidsbestillingen informere personalet, såfremt De ønsker at medbringe kørestol. Såfremt De har brug for en personlig assistent bedes denne ledsage Dem.

OBS: Medbringer De elektrisk kørestol,  el-scootere til udendørsbrug for gangbesværede, må disse ikke bringes ind i klinikken, men skal efterlades på gangen af hensyn til hygiejnen.

BARNEVOGNE

Bedes venligst parkeret i gangen lige udenfor klinikkens venteværelse og må, grundet hensyn til plads,  øvrige patienter og hygiejne, ikke medbringes inde i klinikken


ADRESSER

PRIVATE  KONSULTATIONER FOR PATIENTER MED SUNDHEDSFORSIKRING

Ballerup Privatklinik 

Helsehuset, 1.sal, Hold-an Vej 5, 2750 Ballerup

OFFENTLIGE KONSULTATIONER  i speciallægepraksis

Øre-næse-halsklinikken i Helsehuset ved Speciallæge Alice Walsted 

Helsehuset, 1.sal.  Hold-an Vej 5, 2750 Ballerup


TELEFON ALLE    Hovednummer for 44 66 00 67 .

Telefonsvarer giver info om klinikkens drift , sygdom lukning etc 


MAIL  Vi tilbyder ikke e-mail konsultationer eller korrespondance  Private patienter kan sende mail til  : info@ballerup-privatklinik.dk

VENLIGST SEND IKKE UOPFORDRET MAIL MED CPRTIDSBESTILLING  Der er tidsbestilling/ telefontid  dagligt  fra 8.15- 9 og 13-13.30 på telefon 39393320 hvor afbud også kan indtales. Husk oplys tydelig navn og CPR og dato for aflysningen


Udenfor telefontiden forsøger vi at besvare så mange opkald som muligt, på vores hovednummer når tid haves. Der kan ikke bestilles tid pr brev eller mail.

Der er telefontid til HØREAPPARATKLINIKKEN hver tirsdag mellem 9-10 på tlf 41410107..

Henvendelser fra læger om akutte patienter samt for patienter med sundhedsforsikring til Ballerup Privatklinik kan ske på tlf 44660162. Denne telefon besvares altid når vi er ledige- info om klinikdrift dog altid på hovednummer.

FERIE SOMMER 2022

Klinikken er lukket i ugerne 29-30 - 31.  Åbner igen  d 8. august. Det er desværre ikke muligt at indtale afbud på telefon  39393320 i ferieugerne, men dog KAN der indtales beskeder og  afbud  til alle besøg på 41410107 under ferien. 

 

 
Tlf: 44 66 00 67  
by hellomom.dk